Close
Αναζήτηση
Filters

Όροι χρήσης


ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
Όλα τα είδη τιμολογούνται σε τρέχουσες τιμές εκτός από τα είδη για τα οποία η τιμή μας είναι κατ' ευθείαν χονδρικής ή προκύπτει από γραπτή προσφορά βάσει ποσοτήτων.
Η έκπτωσή σας ισχύει για  όλα τα είδη που δεν έχουν κατ' ευθείαν ειδική τιμή πώλησης χονδρική & φαίνεται κατ' είδος στο τιμολόγιο.
Οι όροι συνεργασίας μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να επικοινωνείτε με τον πωλητή σας για την επιβεβαίωσή τους.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει:

-  με e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: eshop@soumas.gr     sales@soumas.gr

 - χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας & το σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας μέσα από τον δικτυακό τόπο της εταιρείας www.soumas.gr
- μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210-6437977.

Για την ταχύτερη & ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας προτείνουμε την αποστολή των παραγγελιών σας γραπτώς αναφέροντας:
Σημειώστε ,σε κάποια είδη υπάρχει  MOQ (Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας).


ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Tα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό & με ευθύνη του αγοραστή & ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τυχόν απώλεια ή καταστροφή κατά την μεταφορά τους.
Η ασφάλιση των εμπορευμάτων μπορεί να γίνει μόνον μετά από γραπτό αίτημα & χρέωση του αγοραστή.
Η αποστολή των εμπορευμάτων στην έδρα σας μπορεί να γίνεται με τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας αν η έδρα σας είναι εντός του ορίου εξυπηρέτησης (Αθήνα) ή στην έδρα των μεταφορικών εταιρειών για αποστολές εκτός Αθηνών.
Και στις δυο περιπτώσεις προϋπόθεση αποστολής είναι η καθαρή αξία του τιμολογίου να μην είναι μικρότερη της αξίας των 50 ευρώ ανά αποστολή.
Για παραδόσεις επί της έδρας μας (παραλαβή από τους ίδιους ή παραλαβή από μεταφορέα σας) η αξία μειώνεται στα 20 ευρώ καθαρή αξία χωρίς ΦΠΑ που είναι & η μικρότερη αξία τιμολόγησης.


ΟΡΟΙ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων (η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν). Αν ο λόγος επιστροφής της παραγγελίας είναι υπαιτιότητα της εταιρίας μας, θα αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του (π.χ. λάθος προϊόν).

Σε αντίθετη περίπτωση το κόστος βαρύνει τον πελάτη.

Προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντος :

  • Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί. 
  • Μαζί με το προϊόν να επιστραφούν και όλα τα έντυπα που το συνοδεύουν, οι οδηγίες χρήσης και τα σχετικά παραστατικά (αποδείξεις ή τιμολόγια).
  • Να έχετε επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα της εταιρία και να έχετε γνωστοποιήσει την πρόθεση σας για επιστροφή της παραγγελίας. 
  • Να μην είναι κατά παραγγελία προϊόν.

 

Τα προϊόντα επιστρέφονται στην διεύθυνση: Κ. Τσαλδάρη 86, Πολύγωνο Αθήνας, ΤΚ 11476 και με τον ίδιο τρόπο αποστολής. 

Σε περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή με ταχυδρομείο, δεν μπορούμε να παραλάβουμε την επιστροφή σας. Επίσης δεν αναλαμβάνουμε την παραλαβή της επιστροφής της παραγγελίας σας με το ταχυδρομείο.

 
Επιστροφή χρημάτων:

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα η επιστροφή γίνεται μέσω της Τράπεζας Eurobank στην πιστωτική σας κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να παραταθεί πέραν των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

 
Ακύρωση παραγγελίας:

Σε περίπτωση που θέλετε ν’ ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο 210-6437977 για να μας ενημερώσετε σχετικά. Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μόνο αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής. 

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την διαδικασία που αναφέρεται στην ενότητα επιστροφή χρημάτων. 

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση, για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα) δεν είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας εντός του χρονικού διαστήματος στον οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω διευκρινήσεις ως προς την παράδοση.


ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με όλα τα τραπεζικά ιδρύματα ώστε να διευκολύνει την εξόφληση των υπολοίπων μέσω λογαριασμών όψεως.
Σε αυτή την περίπτωση σας παρακαλούμε να αναγράφετε ευκρινώς την πλήρη επωνυμία της εταιρείας η τον ΑΦΜ σας  .
Σε κάθε περίπτωση η είσπραξη των υπολοίπων αποδεικνύεται είτε με την απόδειξη είσπραξης της εταιρείας είτε με το αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας.
Η αποστολή των επιταγών θα γίνεται με χρέωση του λογαριασμού μας & μόνον με τις εταιρείες ταχυ-αποστολής που συνεργάζεται η εταιρεία μας & για τις οποίες θα ενημερώνεστε από την υπεύθυνη συμφωνίας των υπολοίπων.
Σε αντίθετη περίπτωση η χρέωση θα βαρύνει τον αποστολέα.
Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, η εξόφληση των τιμολογίων να είναι σύμφωνη με τους όρους εμπορικής πολιτικής που έχουν συμφωνηθεί και αναφέρονται στο τιμολόγιο πώλησης κάτω αριστερά. Οποιαδήποτε παρέκκλιση θα μας αναγκάζει στην χρέωση τόκων για όσο χρονικό διάστημα υπερβαίνει τον συμφωνηθέντα χρόνο.
Επιπλέον, ορίζεται όριο πίστωσης ανοικτού λογαριασμού (Πλαφόν) συμπεριλαμβανόμενων & των μεταχρονολογημένων  επιταγών, το οποίο είναι &  το όριο τιμολόγησης.